Jobba Hos Oss

Din Redovisningsbyrå söker en Redovisningskonsult

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult. Helst ser vi att du har arbetat i några år, har haft eget kundansvar och vana vid att planera din tid.

Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver stort engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du ska vara intresserad av din egen utveckling.

Du kommer att ha eget kundansvar där du hjälper dina kunder med framförallt löpande bokföring, avstämningar, rapportering men också bokslut/årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Det är meriterande om du har vana från flera olika bokföringsprogram och att du inte är rädd för att lära dig fler samt att vi gärna ser att du har kännedom om hur det är att arbeta enligt REX eller REKO.

Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, ansvarstagande, initiativkraft, noggrannhet och att du har förmåga att arbeta effektivt och strukturerat.

Din Redovisningsbyrå i Kumla AB är en auktoriserad redovisningsbyrå som växer stadigt. Vi arbetar prestigelöst med stort hjärta, personligt engagemang och mycket glädje.

Vi har kontor i Kumla.

Sänd personligt brev, CV samt referenser till [javascript protected email address]

Urval och kallelse till intervjuer sker löpande.

Är du rätt person? Välkommen med din ansökan