Just nu har vi inget behov av ytterligare anställda,  men om du känner att beskrivningen nedan stämmer in på dig är du välkommen med en spontanansökan.

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa!

Din Redovisningsbyrå i Kumla AB är en auktoriserad Redovisningsbyrå som växer stadigt. Vi arbetar prestigelöst med stort hjärta, personligt engagemang och mycket glädje.

Arbetet innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver stort engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla.

Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete ute hos kund. Vi ser gärna att du är en trygg person som arbetar kvalitativt och noggrant.

Arbetsuppgifterna består bland annat i att:

  • hantera löpande redovisning och rapportering till kund
  • upprätta moms och arbetsgivardeklarationer
  • göra löneberäkningar
  • upprätta bokslut och årsredovisningar
  • inkomstdeklarationer

 

Hos oss får du en familjär miljö med kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

För att du skall trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du har en positiv inställning, är driven och trivs i mötet med kunden.

Sänd personligt brev, CV samt referenser till [javascript protected email address]

Har du frågor är du välkommen att ringa till Malin på 019 500 9001

 

Hjälp mig med min företagsekonomi »