Tillsammans med oss får du effektiv & trygg redovisning

Malin Wennergren

019 500 9001

   

Maria Lodén

019 500 9002

   

Alexander Wennergren

019 500 9003

   

 

Limpan

Vi är medlem i branschorganisationen

/srfkonsulterna.png

Din redovisningsbyrå i Kumla AB grundades hösten 2011 av Malin Wennergren.  Sedan starten har byrån varit ansluten till Srf konsulterna - Sveriges ledande branchorganisation inom redovisning, lön och rådgivning.  Vi har många års erfarenhet av redovisning och ekonomitjänster men känner nu också att vi har en ny utmaning i det egna företagandet, vilket är en viktig och värdefull erfarenhet som rådgivare till just egna företagare.

Idag är vi tre medarbetare och vårt kontor finns i Kumla.

Affärsidén är att erbjuda, främst små och medelstora ägarledda, företag lösningar inom ekonomi och ekonominära tjänster anpassade efter kundens behov. Varje kund innebär ett personligt engagemang från oss där vi strävar efter att se våra kunder lyckas.

Vi ser till att kvaliteten i redovisningen och den ekonomiska rapporteringen uppstår redan i det löpande arbetet - det ska bli rätt från början -  i stället för i efterhand via revision. 

Den fortlöpande kundkontakten under året medför också att våra Auktoriserade Redovisningskonsulter är väl insatta i ditt företags verksamhet, och har därmed goda förutsättningar att vara en viktig rådgivare vid företagets beslut och utveckling av verksamheten.

SRF:s kvalitetskrav ger dig som kund en garanti för kompetens och kvalitet. Vi utför vårt arbete enligt REX-krav

Hjälp mig med min företagsekonomi »