Tjänster

För dig som går i funderingar på att sköta din löpande bokföring själv, nu går det även att abonnera på rådgivningstjänster.  Passar dig som fakturerar själv, betalar dina leverantörsfakturor och känner att du även, med lite hjälp, skulle vilja göra din bokföring. Du kanske redan gör all din bokföring och vill få hjälp med avstämning en gång i månaden/kvartal, få hjälp med analys och rådgivning i ditt företagande. Går du och funderar på om du ska ta lön eller utdelning? Vilka förmåner kan jag som företagare nyttja? Bolaget gör en vinst, men jag får inga pengar kvar? Ska jag driva mitt företag som Enskild firma eller som Aktiebolag, eller kanske båda och? Vill du få svar på alla dina frågor utan att vara orolig över vad det kommer att kosta så är detta ett alternativ för dig.

Självklart går rådgivningen att kombinera med övriga tjänster! Kontakta oss för mer information!

 

Grunden i vårt tjänsteutbud utgörs av traditionella redovisningstjänster såsom:

 


Uppdragen utför vi antingen från vårt kontor eller ute på plats hos er.

Vidare baseras alla uppdrag på ett skriftligt uppdragsavtal och i andra hand på allmänna bestämmelser vilka reglerar förhållandet och vår överenskommelse mellan Din Redovisningsbyrå och ert företag.

Malin Wennergren är auktoriserad redovisningskonsult som upprättar bokslutsrapport för de kunder som väljer att inte ha revisor.

Behöver du övrig rådgivning och konsultation avseende ditt bolag eller din beskattning hjälper vi dig. De flesta frågeställningar klarar vi själva men när så behövs har vi ett väl utbyggt kontaktnät med ett antal kompetenta samarbetspartners som vi kan vända oss till bl a revisorer, skattejurister, redovisningsexperter bank- och andra finansiella kontakter.